Emlak Danışmanlığı Kanun Taslağı Önerisi

Emlak Danışmanlığı Kanunu Tasarısına ilişkin önerileri içeren ve ekte yer alan metnin hazırlanması ve imzalanması aşamasında; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahri Coşkun, Meclis üyelerimiz Mehmet Ali Gündoğan, Faruk Çarşıbaşı ve 14. Komite Başkanı N. Ayhan Gökhan ve üyelerimizin önemli katkıları olmuştur.

Emlak Danışmanlığı Kanunu Tasarısı Türkiye genelinde Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Meslek Dernekleri ve Üst Kuruluşlarının katılımı sonucu İzmir, Adana, Ankara’da yapılan istişare ve danışma toplantılarında son duruma getirilmiştir. 24.03.2015 tarihinde İstanbul Ticaret Odası Başkanlığında toplamda 150 meslek kuruluşunun katılımı ile imza altına alınan öneri çalışması, Türkiye genelinde Emlak Kanunu Tasarısı önerisi olarak ilan edilmiştir.

Konuyla ilgili öneriyi inceleyebilirsiniz.