Dünya Tarım Ve Gıda İş Birliği Zirvesi

Yer: ANKARA

Tarih: 1- 4 Mart 2018

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “TARIM MESELESİ MİLLİ MESELEDİR!” sözünün önem ve bilincinin idrak ve sorumluluğu ile çıktığımız bu yolda; Avrasya Kültür İşbirliği ve İş Lobisi Vakfı, Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi, Türk-Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği, Şangay İşbirliği Örgütü İş Kulübü, Gıda Güvenliği Enstitüsü ve Türkiye Sağlık Vakfı proje paydaşlığıyla yola devam etmekteyiz.

“DÜNYA TARIM ve GIDA İŞBİRLİĞİ ZİRVESİ” dünyanın en büyük TARIM ÜRETİCİLERİ arasında olan TÜRKİYE’ nin ev sahipliğinde yaparak, tüm dünya ülkelerine dünya tarım ve gıda sektöründe söz sahibi bir ülke olduğumuzu bir kez daha gösterebilmek başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Bu projede dünya genelinde davet edilen 80 den fazla ülkeden bu ülkelerde tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren söz sahibi Kamu-Kurum ve kuruluşlarla birlikte, seçkin sektör temsilcileri/yatırımcıları, sektördeki ihracat/ithalat, imalat ve hammadde üretici firmaları, işadamları, sanayicileri, işletmeler, üretici ve tüketici kooperatifleri, birlikler, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerin katılımları beklenmektedir.

Saygılarımızla.