Doktora Ve Yüksek Lisans Programları Duyurusu

Uluslararası Travnk Üniversitesinin “Doktora ve Yüksek Lisans Programları” duyurusu aşağıdadır:

Uluslararası Travnik Üniversitesi Bosna Hersek’in Travnik şehrinde 2006 yılında kurulmuştur. Üniversitemiz dünyanın birçok üniversitesi ile işbirliği içerisindedir. Bosna Hersek’ in en kaliteli ve seçkin üniversitelerinden biridir. Ayrıca alınacak olan diploma tüm dünyada geçerli olup, üniversitede YÖK tarafından tanınmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için 2016-2017 eğitim yılında Türkçe olarak aşağıdaki Doktora ve Yüksek Lisans programları düzenlenmiştir.

Doktora ve Yüksek Lisans Programları:

Doktora

1.Hastane ve Sağlık Kurumlan Yön.

2.Eğitim Yönetimi

3.Bankacılık ve Sigortacılık

4.Pazarlama ve Ticaret

5.Muhasebe-Finans ve Denetim

5.İşletme

6.Özel Ceza Hukuku

7.Kamu Hukuku

Yüksek Lisans

Hastane ve Sağlık Kurumlan Yön. Eğitim Yönetimi

Bankacılık ve Sigortacılık Pazarlama ve Ticaret

Muhasebe-Finans ve Denetim

İşletme

Özel Ceza Hukuku Kamu Hukuku

Dersler Türk hocalar tarafından verilecektir.

Bölümlerinde siz Kayseri Ticaret Odası mensuplarına senede 40 gün devam etmek kaydı ile sınavlara girerek bu bölümlerde eğitim alma fırsatı sunuyor ve mezun olma imkanı sağlamaktayız.

Bu program özel olarak Kayseri Ticaret Odası üyeleri için düzenlenmiştir.”

Üyelerimize önemle duyurulur.