DENİZLİ AVRUPA GENÇLİK FORUMU BAŞVURULARI BAŞLADI

Avrupa Gençlik Forumu; Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından, AB Bilgi Merkezlerinin bulunduğu 20 ilden (Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van) üniversite öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Avrupa Gençlik Forumu bu yıl 13-15 Nisan 2016 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirilecektir. Forumda, öğrenciler farklı illerden bir araya gelerek “Demokrasi” ve “Aktif Yurttaşlık ve Çoğulculuk” temaları üzerinden Temel Haklar, Yurttaşlık hakları ve Siyasal haklar, Farklı kimliklerin temsiliyeti konuları üzerine bilgilendirme semineri ve çalıştayın yanı sıra öğrencilerin birbirleri ile etkileşimde bulunabilmeleri için Demokrasi simülasyonu, koro çalışması, gençlik konseri ve sosyal program gibi kültürel aktiviteler de gerçekleştireceklerdir.

Forum gününde yazar, yönetmen, sanatçı, akademisyen, farklı dinlere ve etnik kökenlere mensup temsilciler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, aktivistlerden oluşan katılımcılarla moderatör eşliğinde öğrencilerin de elektronik oylamayla interaktif katılımlarını sağlanmasıyla etkinlik sona erecektir.

Tüm masrafların, Avrupa Birliği Bilgi Ağı projesinden karşılanacağı Avrupa Demokrasi Gençlik Forumuna katılabilmek için 28 Mart tarihine kadar CV ile birlikte ekteki başvuru formunun doldurularak Kayseri AB Bilgi Merkezi koordinatörü Ceren Şanlıdağ’a ceren.sanlidag@kayserito.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Forumu İçin TIKLAYINIZ.