Çukurova Tarım Fuarı

YER : Tarım Fuarı, Adana – Mersin Karayolu 19.Km’de bulunan, Çukobirlik Fuar Alanı

TARİH: 27-30 Nisan 2017

Fuarı düzenleyen firmanın fuar açıklaması aşağıda yer almakta olup,  ayrıntılı bilgi  http://www.elkafuar.com/portfolio-item/cukurova-tarim-fuari/  adresinden edinilebilir.

YANIN EN ESKİ YERLEŞİM BİRİMİ

Fuar Alanımızın açılması ile birlikte Dünyanın en büyük üç entegre tesisinden biri olan milli servet  ; ‘ Çukobirlik Entegre Tesisleri’ ni ekonomimize geri kazandırmanın verdiği mutlulukla geçtiğimiz iki yıl içinde, 20 ülkeden, 500’e yakın katılımcı ve 50.000’den profesyonel ziyaretçisi ile Türkiye’nin ilk ve tek Kapalı Sergi ve Uygulamalı Tarım Fuarı olan Çukurova Tarım Fuarı’nda, traktörler, tarla ekipmanları, sera sistemleri, tohum, gübre, ilaç, fide, fidan, sulama sistemleri, iş makineleri, ticari araçlar ve tarımın her alanından katılımcı firmalar yer almakta ve fuarımızı 50 ilden çiftçimiz ziyaret etmektedir.

Bu yıl da birbirinden değerli firmelerın ve ziyaretçilerimizin katılımı ile açılacak olan fuarımız, 22 bin metrekare kapalı alanın yanı sıra 5 bin metrekare açık alan ve 50 dönüm uygulama tarlası ile Türkiye’de ilk ve tek Uygulamalı Fuar olma özelliğini korumaktadır.

Firmalar, kapalı alanımızda çiftçilerimizi ağırlayıp ürünlerini anlatırken, aynı zamanda ürünlerinin tüm özelliklerini uygulama tarlamızda kendilerine ayrılan özel alanda, traktör test sürüşleri, ürün ekimi, zirai uygulamalar ve benzeri her türlü denemeler ile gösterebilmektedirler.

Türkiye’nin en büyük tek parçalı kapalı alanına sahip olan fuar alnımızda yapılan tüm yenilikler ve sunduğumuz hizmetler ile hedefimiz Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarı‘nı Çukurova Bölgesinde gerçekleştirerek, bölgemizin gücünü tüm yurda ve dünyaya göstermektir

Saygılarımızla…

Birsen KOCA