CiFF Shanghai 2017 ve Furniture China 2017 Fuar Sirküleri

Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB 09.03.2017 Tarih ve 4243 sayılı yazısı

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda Türk Mobilyasını bir dünya markası haline getirmek üzere dünyanın dört bir yanında milli katılım organizasyonları düzenlenmektedir. Bu yıl da hedef pazarlar arasında yer alan Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şanghay kentinde eş zamanlı düzenlenen Ciff Shanhai Uluslararası Mobilya Fuarı ile Furniture China Uluslararası Mobilya Fuarına yönelik 2 ayrı milli katılım organizasyonunun gerçekleştirmesi planlanmaktadır.

Ciff Shanhai Uluslararası Mobilya Fuarı milli katılım organizasyonu 2017 yılında ilk kez gerçekleştirilecektir. Fuar Şangay/Çin Halk Cumhuriyeti hongqiao bölgesi NECC fuar merkezinde 11-14 Eylül 2017 tarihlerinde 750.000m2 ' lik alanda 40. kez düzenlenmektedir.

Furniture China Uluslararası Mobilya Fuarı milli katılım organizasyonu 2017 yılında ikinci kez gerçekleştirilecektir. Fuar Şangay/Çin Halk Cumhuriyeti Pudong bölgesi SNIEC fuar merkezinde 12-15 Eylül 2017 tarihlerinde 350.000m2 'lik alanda 23.kez düzenlenmektedir.

Bahse konu fuarlar kapsamında Uluslararası Markalar, Çağdaş Mobilyalar, Döşemelik Mobilyalar, Avrupa Klasik Mobilyaları, Çin Klasik Mobilyaları, Yatak Masa ve Sandalye, Açık Hava Mobilyaları, Çocuk Mobilyaları, Ofis Mobilyaları, Ev Mobilyaları ve Mobilya Tasarımları sergilenecektir.

Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin katılımcı olmak istediği fuarı seçerek ekte ayrı olarak sunulan ilgili başvuru formunu ve katılımcı sözleşmesini doldurup 21 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri numaralarına (212-454 05 01 - 02) fakslamaları veya agac@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Ek:1