Basın Açıklaması

Anasayfa / Haberler / Başkanlık Haberleri

24.08.2017-13:26

“Son 4 yılda Kayseri Ticaret Odası’nda etkin kıldığımız yenilikçi, şeffaf, hizmet ve üye odaklı anlayışımız ile Ticaret Odası büyük bir değişim geçirmiş, yaptığımız icraatlar, faaliyetler ve yatırımlar gerek Kayseri, gerekse Türkiye ölçeğinde iş dünyasının büyük ilgi ve beğenisine mazhar olmuştur.

Bilindiği üzere ‘Yeni Dönemde Yeni Projeler’ başlığıyla Kayseri’ye büyük katkı sağlayacak ve Kayseri ticaretinin önünü açacak 10 Projeyi kamuoyu ile paylaşmıştım. Bu projeler hem ulusal hem de yerel basında büyük yankı uyandırdı.

Bugünlerde yaptığımız icraatlar ve açıkladığımız projeler karşısında söyleyebilecek sözü dahi olmayan rantçı, menfaatçi grupların Kayseri ticaretini ve Kayseri Ticaret Odası’nı eski karanlık günlerine döndürmeye çalıştığını, bu kirli zihniyetin tekrar hortladığını görmekteyiz. Bu zihniyet ve onların işbirlikçileri, Kayseri Ticaret Odası seçimlerini etkilemek, seçim sürecini sabote etmek için tekrar bir iftira kampanyası başlatmışlar, hiçbir mahkeme kararı olmamasına karşın şahsımı ve bağımsız Türk Yargısını zan altında bırakacak şekilde kişisel malvarlığıma el konulduğu yalanını piyasaya sürmüşlerdir.

Bu güzel ülkemize ve içinde bulundukları kurumlara hayatları boyunca hiçbir hayrı olmayan, taş üstüne taş koymayan, her türlü kirli ilişkilerle anılan bu zihniyet ve türevleriyle mücadele, yalnızca şahsımla ilgili değil tüm Kayseri iş dünyasının istikbali ve istiklaliyle ilgilidir.

Kayseri ticareti ve Kayseri Ticaret Odası üyeleri için iş dünyasının yakından tanıdığı bu müfterilere karşı olan mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ve Kayseri Ticaret Odası’nı eski günlerine döndürmeye çalışan menfaat gruplarına izin vermeyeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm.”

Mahmut Hiçyılmaz

Kayseri Ticaret Odası