Balkan Ticaret Fuarı Ve Kongresi 13-16 Mayıs 2015

13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi ile altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcılarının ilgili Balkan muhatapları ile görüşme ve fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme fırsatını bulabilecekler.

Söz konusu fuar ile eş zamanlı olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Balkansiad ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile 13-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye’nin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce Belediye Başkanı ve satın alma yetkilileri ve akademisyenlerin katılacağı 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ni düzenleyeceği, ziyaretçilerin hem fuarı hem de zirveyi takip etmelerinin sağlanacağı bildirilmektedir.

Fuara yurtiçinden ve yurtdışından bir çok Belediye Başkanının, ilgili dairelerin satın alma yetkililerinin katılımı da öngörülmektedir.

Fuar ile ilgili daha detaylı bilgiler aşağıda adreslerde mevcuttur:

www.tobb.org.tr

www.tuyap.com.tr