Automechanika Dubai 2018

TOBB’dan alınan bir yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde, 1-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek AUTOMECHANIKA DUBAI 2018 Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.​

Yazıda devamla, AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı’nın, otomotiv yedek parça, aksesuar ve modifiye, bakım ve onarım, bakın ve yenileme, elektronik donanım ve sistemler, oto yıkama, parça ve sistemleri, yönetim ve dijital çözümler konularında Ortadoğu otomotiv endüstrisinde lider fuar olarak nitelendirildiği ve ITO tarafından Hall 5 ve 6’da katılımın sağlanacağı iletilmektedir.

AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı’na milli iştirak katılım ücreti 760,- ABD $/m2 olarak belirlendiği ve katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için aşağıda bilgileri sunulan görevliler ile irtibata geçilebilir veya Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr ) ‘’Hizmetler’’ başlığı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikleri’’ bölümünden ulaşılabilmektedir.

Detaylı bilgi için:

Şaban ORUÇ, Mustafa ÇAĞLAYAN, Esra AVCIOĞLU

Tel: 0212 455 61 12, 0212 455 61 08, 0212 455 61 10

Gsm: 0533 959 30 57

E-Posta: saban.oruc@ito.org.tr; mustafa.caglayan@ito.org.tr; esra.avcioglu@ito.org.tr

Bilgilerinize sunulur

Saygılarımızla,