ASKIDA OLAN ÜYELER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Kayseri Ticaret Odası’nın “Askıda” olan üyelerinin aidat borçları ödemelerine ilişkin uyarıları içeren duyuru aşağıda yer almaktadır.

Kayseri Ticaret Odası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmaktadır. Hizmet kalitesinin sürekli artması bakımından, üyelerimizin aidat borçlarının ödenmesi noktasında duyarlı olması gerekmektedir. Durumları askıda olan üyelerimiz, borçların ödenmesi konusunda daha önce SMS ile bilgilendirilmiştir.

Borçların kamu alacağı niteliği taşımasından ve hiçbir zaman silinememesinden dolayı tahsilinin yapılmasının yasal zorunluluktur. Askıda olan üyelerimizin, hukuki yollara başvurmanın önlenmesi bakımından, borçlarını 31 Aralık 2015 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.

Kayseri Ticaret Odası, borçların ödenmesi noktasında üyelerine çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Üyelerimiz, bazı bankaların kredi kartlarına komisyonsuz olarak uygulanan 9 taksit imkânından faydalanabileceklerdir.

Askıda olan üyelerimize önemle duyurulur.