Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları Alım Heyeti

İlgi: AKİB 08.02.2018 Tarih ve 1370 Sayılı yazısı

16-19 Şubat 2018 tarihlerinde Adana’da düzenlenecek Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarlarına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Akdeniz İhracatçı Birlikleri organizasyonunda Bulgaristan, Filistin, Amman, Karadağ, Kosova’dan bir Alım Heyeti Programı gerçekleştirilecektir. Söz konusu heyete ilişkin yabancı firma listesi Ek’de sunulmaktadır.

İhracatçı firmalarımız ile konuk firma yetkililerinin birebir görüşme imkanı bulacakları ve katılımın ücretsiz olduğu İkili İş Görüşmeleri 15 Şubat 2018 tarihinde 13:00 – 16:00 saatleri arasında Mersin’de Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği binasında düzenlenecek olup, programa katılmak isteyen aşağıda verilen online başvuru formunu en geç 12 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formunda görüşme talebinde bulundukları yabancı firma’nın No’su belirtilmelidir.

Online başvuru formu: https://goo.gl/forms/zPfzcj5X9Q83f2t42

Ayrıntılı Bilgi için: Aybüke DOKUDUR (1134)

Ek

Katılımcı Listesi

İkili Görüşmelerin Yapılacağı Adres:

Akdeniz İhracatçı Birlikleri /Limonluk Mah. Vali Hüseyin Aksoy Cad. No: 4 / Mersin

Not: Alım Heyeti listesinde yer alan firmalar sirküler yayım tarihine kadar geleceğini teyid eden firmalardır. Daha sonra, heyete yeni firmalar ilave olabileceği gibi, yazımız ekinde yer alan firmalardan bazıları da gelişlerini iptal edebilmektedir.

Saygılarımızla,