23.Anfas FoodProduct Fuarımızın tanıtımı ve ziyaretleri hakkında,

Sayın üyelerimiz, Anfaş Fuarcılık tarafından Odamıza gönderilen yazı aşağıdadır.

KAYSERİ TİCARET ODASI

Konu: Odanızın 23.Anfas FoodProduct Fuarımızın tanıtımı ve ziyaretleri hakkında,

Sayın; Mahmut HİÇYILMAZ

10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenecek olan Anfaş FoodProduct 23.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı her türlü kurum ve tesisin gıda ve içecek ihtiyacına cevap veren Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonudur.

Türkiye de 81 vilayetten ve 49 ülkeden sektör işadamlarının buluştuğu Anfaş FoodProduct –Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı genişleyen hacmi ile çok uzun yıllardır devam etmektedir.

Gıda ve gastronomi kültürünün gelişiminde öncülük eden Anfaş FoodProduct Fuarında sergilenen ürünlerin yanı sıra her sene sektördeki en iyi uygulamalar ve son yenilikler ziyaretçilerin görüşüne sunulmaktadır.

Sizi ve üyelerinizi açılış törenimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Ekte tanıtımı bulunan; 23. Anfaş FOOD PRODUCT -Uluslararası Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı 10-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da kapılarını açıyor.

Ek’te belirtilen gıda & içecek ile ilgili tanıtımımızın tüm üyelerinize duyurusunun ve tavsiyesinin yapılması,

Web sitenizden link verilerek Ek’te verilen kısa tanıtımlarına yer verilmesi, (www.anfasfoodproduct.com)

Ek’te bulunan tanıtımımızın ticaret odanıza ait bültenlerde ve süreli yayınlarda duyuru ve haber olarak yer alması için bilgi ve müsaadelerinize arz ederiz.

Ticaret odası olarak sizi 10 Şubat 2016 tarihinde yapılacak olan açılış törenimiz ve fuarımıza davet etmekten memnuniyet duyarız.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,