ÖDÜLLÜ SOSYAL MEDYA YARIŞMASI

Fotoğrafınızı çekin, #kayserikazandırır etiketi ile Instagram’da paylaşın, en çok beğeniyi toplayın, iPad Air 2 sizin olsun!

Katılım için yapılması gerekenler:

- İçinde yeni hizmet binamızın bulunduğu bir fotoğraf çekin, (binamızın içinde veya dışında çekilmiş olabilir)

- Fotoğrafınızı #kayserikazandırır etiketiyle Instagram’da paylaşın,

- Sosyal medya hesaplarımızı beğenmeyi / takip etmeyi de unutmayın!

Yarışmamız 20 Mart pazartesi günü saat 20.00’da sona erecektir.

KATILIM KOŞULLARI ve KURALLAR

1) Yarışma 20/02/2017 - 20/03/2017 tarihleri arasında yapılacaktır ve bu tarihler arasında paylaşılan fotoğraflar kabul edilecektir.

2) İçeriğinde Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası yer alan fotoğrafı #kayserikazandırır  etiketiyle paylaşanlar arasındaki en çok beğeniyi alan takipçimiz  Apple iPad Air 2 kazanacaktır.

3) Yarışmanın kazananı Odamız Bilgi İşlem Yetkilileri tarafından, bütün #kayserikazandırır etiketiyle paylaşılan fotoğraflar incelenerek  seçilecektir.

4) Sonuçlar 23/03/2017 perşembe günü Kayseri Ticaret Odası resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Instagram ve Twitter hesabından duyurulacaktır.

5) Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışmaya katılım için herhangi bir ürün ya da hizmet satın alma mecburiyeti yoktur ancak Sosyal Medya hesaplarımızı beğenmeniz / takip etmeniz gerekmektedir.

6) Birden fazla fotoğraf paylaşan kullanıcıların en çok beğeni alan paylaşımı dikkate alınacaktır.

7) Paylaşımlar içerisinde herhangi bir kuruma, şahsa, topluluğa hakaret, suçlama ve yorum barındırılmayacaktır. Tüm yorum ve ifadeler fotoğraf sahibine ait olup ilgili içerikten Kayseri Ticaret Odası hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu tür suç içeren paylaşımların hukuki mesuliyeti paylaşımı yapanlara ait olup fotoğrafları değerlendirmeye alınmayacaktır.

8) Kayseri Ticaret Odası personeli ve 1. derece yakınları kampanyaya katılamaz. Bu kişilerin yarışmaya katılmaları ve en çok beğeniyi elde etmeleri halinde bile hediye alamazlar.

9) Yarışmanın kazananı 23/03/2017 tarihinden itibaren 3 gün içerisinde iletişim kurulacak ve ödülü  ulaştırılacaktır.

10) Kayseri Ticaret Odası yarışma süresince, sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda, kazanılacak hakkı hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.

11) Yarışma sonunda kazanılan ödül bir başka kişi veya kuruma devredilemez, satılamaz, değiştirilemez ve/veya ödülün nakdi karşılığı talep edilemez.

12) Katılımcılar yarışmaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.

13) Kullanıcılar site dahilinde Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca haksız rekabete yol açacak faaliyetlerde bulunmayacaklarını, Kayseri Ticaret Odası’nın  ve/veya üçüncü kişilerin şahsi ve ticari itibarını sarsacak, kişilik haklarına tecavüz ve taarruz edecek fiilleri gerçekleştirmeyeceklerini kabul ve taahhüt etmektedir.

14) Kayseri Ticaret Odası, yarışmaya katılım sağlanacak materyallere ilişkin teknolojik veya başka bir yolla hile yapan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

15) Verilecek olan hediye Apple iPad Air 2 dir.

16) Yarışma sonunda kazananın ismi Kayseri Ticaret Odası tarafından dilediği yazılı ve dijital mecrada (TV, internet, dergi, sosyal medya vs.) reklam, tanıtım ve sair amaçlarla süresiz olarak, dilediği zaman ve şekilde kullanılabilir.

17) Yarışmaya katılan herkes, yarışma kurallarını okumuş ve yukarıda belirtilen tüm şartları kabul etmiş sayılır.