KAYSERİ AB BİLGİ MERKEZİ HALKA AÇIK KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi Kayseri Park Alışveriş Merkezinde Halka Açık Kitap Okuma Etkinliği ve Bilgilendirme Standı etkinliklerini gerçekleştirdi.

Bireylerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek ve Avrupa Birliği hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenen etkinliğe alışveriş merkezine gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte, Avrupa ve Türkiye’nin ünlü yazarlarından kitaplar, promosyon malzemeleri ve AB hakkında bilgilendirici yayınlar ücretsiz olarak dağıtıldı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve gün boyu devam etkinlikte; esnaflar, öğrenciler, ev hanımları ve çalışanlar hibe destekleri ve AB Bilgi Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oldu. Katılımcılar Avrupa Birliği hakkında merak ettikleri sorularına cevap alma fırsatı da buldu.