İhracatta Konteyner Sorunlarına İlişkin Lojistik Bilgilendirme Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Bildiğiniz üzere, ihracatçı firmalar özellikle son aylarda ihraç yüklemeleri için konteyner bulmakta sıkıntı yaşamakta ve konteyner eksikliği nedeniyle navlun fiyatlarının yükseldiği belirtilmektedir.

Ekonomi Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirme neticesinde, Deniz Ticaret Odaları işbirliği ile ihracatçılarımızın doğrudan bilgilendirilmelerini teminen, ülkemiz konteyner armatörleri temsilcileri ile bir araya gelinerek, konteyner taşımacılığı piyasasındaki son gelişmeler hakkında, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya ve Ankara’da “Lojistik Bilgilendirme Toplantıları”  yapılmasının uygun görüldüğü ifade edilmiştir.

Bu itibarla, Lojistik Bilgilendirme Toplantılarının Mersin ayağı 5 Haziran 2017 Pazartesi Günü, saat 14.00’te, Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. İlgililere duyurulur.

Saygılarımızla,

Lojistik Bilgilendirme Toplantısı – Mersin